Fokusirani ultrazvuk

Ultherapy – ultrazvučni lifting lica, vrata, podbradka i dekoltea

Ultherapy je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbradka, vrata i dekoltea. Od nedavno je takođe i terapija za bore na dekolteu.

Terapija koristi fokusirani ultrazvuk za stimulaciju kolagena u koži, te zahteva minimalno vremena. Rezultat? Zategnutija koža od čela do poprsja. Recite zbogom opuštenoj koži! Prirodno. Neinvanzivno.

ultherapy

Ultherapy je priznata terapija za dizanje i učvršćivanje kože korištenjem ultrazvučne energije za stimulisanje nastanka novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.

Prirodni i primjetni lifting koji nastupa nakon jedog tretmana ne zahteva naknadno mirovanje pacijenta. Napustićete ordinaciju sa blagim crvenilom kože koje će nestati za nekoliko sati. U sledeća 2 do 3 meseca videćete kako vam se koža zateže i diže. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće na snazi do 6 meseci nakon jedne 60-90 minute terapije.

Ultherapy ne proizvodi iste rezultate kao hirurški fejslift. Međutim, odlična je alternativa za plastičnu hirurgiju ako još uvek niste spremni za odlaženje pod nož. Ova nehirurška terapija dovodi do prirodnih rezultata budući da vaše telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.

Kontraindikacije terapije su:
Osobe sa pejsmejkerima, defibrilatorima i metalnim ili drugim aktivnim implantatima u predelu tretmana.

LIPOSONIX – HIFU lipo – Neinvazivna ultrazvučna liposukcija

kate-naked

Ako imate neželjene masne ćelije oko struka, na butinama ili na stražnjici, a prehrana i vežbanje ne pomažu, onda vam ih LIPOSONIX (HIFU-Lipo) može ukloniti.
Liposonix koristi naprednu ultrazvučnu tehnologiju koja trajno razbija i elimiše neželjene masne ćelije. Tehnologija se zove Visoko-intenzivirani fokusirani ultrazvuk – HIFU – i odgovoran je za efektno i sigurno razbijanje masnih ćelija.